VERZEND & RETOURBELEID

 

VERZENDING VIA POSTNL

Verzending van artikelen geschiedt binnen Nederland via PostNL, mits deze binnen de standaard pakketnormen van PostNL vallen. Afhankelijk van de omvang en het gewicht van het pakket bedragen de verzendkosten voor het verzenden via PostNL € 6,95 of € 20,00.

 

BEZORGING VIA VERVOERDER

Grotere meubelstukken kunnen binnen Nederland via een vervoerder bij u thuis bezorgd worden. De kosten voor bezorging door een vervoerder worden bij een bestelling op de website aangegeven. Mochten er afwijkende kosten gelden, bijvoorbeeld bij bezorgingen naar het buitenland of de waddeneilanden, kunnen deze op aanvraag worden geïnformeerd.

 

LEVERINGSKOSTEN BIJ BESTELLING MEERDERE ARTIKELEN

Bij een bestelling van meerdere artikelen, worden uitsluitend de hoogste leveringskosten van de totale bestelling in rekening gebracht. Hiervoor selecteert u bij de artikelen met de laagste bezorgkosten "Ophalen in Edam" waardoor voor deze artikelen geen bezorgkosten in rekening gebracht worden. 

 

RETOUREN / RECLAMATIE

Mocht een artikel niet geheel aan uw verwachtingen voldoen, kunnen via de website bestelde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst geretourneerd worden. Het retour moet vooraf schriftelijk worden aangemeld via info@jouwdroomkamer.nl en het product dient zorgvuldig verpakt, onbeschadigd, in de originele verpakking en voorzien van eventuele labels bij Jouw Droomkamer aan te komen.

Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Indien de koper deze verzendkosten bij retourneren niet heeft voldaan, wordt dit bedrag in mindering gebracht op het te crediteren aankoopbedrag van het artikel.

Indien de retourzending in goede orde is ontvangen, zal Jouw Droomkamer het aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten (alleen PostNL) aan u crediteren. Deze retourregeling geldt alleen voor bestellingen via de website en welke via PostNL afgeleverd worden.  Indien er bij levering, op verzoek van de klant een transporteur is ingeschakeld (anders dan PostNL), worden deze verzendkosten bij een retourzending niet gecrediteerd door Jouw Droomkamer. Artikelen die als gezien bij Jouw Droomkamer in ons atelier te Purmerend afgehaald zijn, worden niet retour genomen. Artikelen welke op verzoek van de klant, door Jouw Droomkamer bewerkt en aangekocht zijn, kunnen niet geretourneerd worden.

Reclamatie uitsluitend binnen 8 dagen na ontvangst van het bestelde artikel.

© 2018 - 2024 Jouw Droomkamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel