ALGEMENE VOORWAARDEN

 

ALGEMEEN

Als u bij Jouw Droomkamer een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onderstaande Algemene Voorwaarden.

 

1. GARANTIE

De oude en doorleefde uitstraling geven onze meubelen een bepaald uiterlijk. De meubelen zijn gemaakt van diverse oude houtsoorten. Hout is een natuurproduct en werkt altijd. Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes (verwarming, vocht e.d.), kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. Onder invloed van zonlicht bestaat de mogelijkheid dat verf verkleurd. Jouw Droomkamer is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout en verkleuring van verf. Wij controleren de meubelen bij inkoop op houtworm, boktor en aanverwanten en geven deze preventief een behandeling met een houtwormwerend middel. Echter kunnen wij ondanks deze maatregel geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtwormvrij zijn. In ons atelier in Edam kunt u op afspraak voor aankoop de meubelen vooraf bekijken. Wij geven dan ook geen garantie achteraf.


2. PRIJZEN

De prijzen op onze website zijn in euro`s en exclusief BTW, tenzij anders bij het betreffende product vermeld. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.


3. BEZORGEN

De producten kunnen door u worden afgehaald op afspraak in ons atelier te Edam. Indien u gebruik wenst te maken van levering, maakt Jouw Droomkamer gebruik van diverse partijen. In overleg of op verzoek van de koper kan het artikel ook via een bezorgdienst geleverd worden. Levering van de artikelen geschiedt op kosten en op eigen risico van de koper. Transportkosten, anders dan reeds op de website vermeld, zijn te allen tijde op aanvraag en zullen door Jouw Droomkamer per email aan de koper worden bevestigd. Voor bezorgen op de eilanden wordt door de bezorgdienst een toeslag gerekend.  De kosten van verzending per post/pakket naar het buitenland zijn op aanvraag. Mocht de bestelling om wat voor reden dan ook retour gestuurd worden (zowel Nederland als buitenland) zijn ook deze verzendkosten voor rekening van de koper. Jouw Droomkamer is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan aan het artikel, door transport via derden of eigen vervoer door de klant. Jouw Droomkamer draagt zorg voor een juiste bescherming van het meubilair tijdens transport.

 

4. BETALINGEN

Bij het afhalen van producten in ons atelier in Edam kunt u ter plekke contant betalen of vooraf het bedrag overmaken op rekeningnummer NL66KNAB0256984018 ten name van Jouw Droomkamer. De bestelling wordt geleverd indien het aankoopbedrag volledig, inclusief eventuele verzendkosten is voldaan op bovengenoemd rekeningnummer. Bij meubelstukken welke in opdracht worden uitgevoerd, wordt vooraf bij het aanvangen van de opdracht 25% van het aankoopbedrag in rekening gebracht bij de klant. Betaling van facturen dient te allen tijde te geschieden onder vermelding van het klantnummer en factuurnummer.

5. LEVERING/AFHALEN

Levering geschied binnen een maximumtermijn van 7 dagen na betaling. Indien onverhoopt een latere levering van toepassing is, zal Jouw Droomkamer in overleg met de koper een later leveringstijdstip overeenkomen. De meubelen kunt u tevens op afspraak ophalen in ons atelier, aan de Energiestraat 2B, te Edam.

 

6. OPDRACHTEN

Bij het doen van een zoekopdracht- en of bij het afwerken van een bestelling van meubelen vragen wij een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag. Wanneer het meubel gereed is, wordt het restant bij afhalen contant betaald. Bij bezorging van het meubel geschiedt betaling vooraf per bankbetaling. Door het doen van een bestelling en aanbetaling, gaat u akkoord met de overeengekomen prijs. Wij gaan er dan ook vanuit dat het door u bestelde meubel wordt afgenomen. Uitsluitend bij annuleren binnen drie dagen na het verstrekken van de opdracht wordt de volledige aanbetaling terugbetaald. Bij het verstrijken van deze termijn is terugbetaling volledig uitgesloten. Opgegeven leveringstermijnen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijke levertijd. Jouw Droomkamer zal u per email op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in de verwachte levertijd. Een leveringstermijn die overschreden wordt geeft geen recht tot ontbinding en/of schadevergoeding.

 

7. RETOUREN/ZICHTTERMIJN

Via de website bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk worden aangemeld via info@jouwdroomkamer.nl en het product dient zorgvuldig verpakt, onbeschadigd, in de originele verpakking en voorzien van eventuele labels bij Jouw Droomkamer aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Indien de koper deze verzendkosten bij retourneren niet heeft voldaan, wordt dit bedrag in mindering gebracht op het te crediteren aankoopbedrag van het artikel. Deze retourregeling geldt alleen voor bestellingen via de website en welke via PostNL afgeleverd worden. Indien de retourzending in goede orde is ontvangen, zal Jouw Droomkamer het aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten (alleen PostNL) aan u crediteren. Indien er op verzoek van de klant bij levering een transporteur is ingeschakeld (anders dan PostNL), worden deze verzendkosten bij een retourzending niet gecrediteerd door Jouw Droomkamer. Artikelen die bij Jouw Droomkamer in ons atelier te Edam afgehaald zijn, worden niet retour genomen. Artikelen welke op verzoek van de klant, door Jouw Droomkamer bewerkt en aangekocht zijn, worden niet retour genomen.


8. AANSPRAKELIJKHEID

Jouw Droomkamer aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten. Jouw Droomkamer is niet aansprakelijk voor geleden gezondheidsschade door gebruikte materialen; verven, coatings, applicaties e.d. Op sommige meubelstukken kunnen decoratieve applicaties zijn aangebracht. Het gebruik hiervan is op eigen risico en naar eigen inzicht van de meerderjarige gebruiker. Bij het eventueel loslaten van deze applicaties, bijten in meubelstukken e.d. kan het risico tot gezondheidsschade als gevolg van verstikkingsgevaar of dergelijke ontstaan. Jouw Droomkamer aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Alle houtsoorten worden preventief behandeld tegen houtworm. Jouw Droomkamer is niet aansprakelijk voor schade aan de aangekochte en of (andere) meubels ten gevolge van houtworm. Jouw Droomkamer kan niet aansprakelijk gesteld worden indien artikelen verloren gaan en of beschadigen tijdens het verzenden of transport. Bij verlies of bij onherstelbare schade door transport, bij een door Jouw Droomkamer gekozen transporteur, kan de klant een vervangend product uitzoeken met dezelfde waarde. Om hiervoor in aanmerking te komen dient bij ontvangst van het beschadigde product een aantekening te worden gemaakt op het transportdocument. Dit document dient ter beoordeling aan Jouw Droomkamer te worden overlegd, alvorens er tot vervanging kan worden overgegaan. Indien het gekozen vervangende artikel een hogere waarde heeft dan het oorspronkelijk aangekochte artikel, dient de klant het verschil vooraf aan de levering bij te betalen. Indien het gekozen vervangende artikel een lagere waarde heeft dan het oorspronkelijk aangekochte artikel, dient Jouw Droomkamer het verschil binnen 7 werkdagen aan de koper te voldoen.

 

9. AFBEELDINGEN

Afbeeldingen en teksten van onze website, internetpagina’s zoals Facebook, Instagram, Pinterest en overige websites mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Op deze afbeeldingen rust een auteursrecht van Jouw Droomkamer. Jouw Droomkamer zal bij overtreding door derden gebruik maken van zijn juridische expertise. De kleuren van de artikelen kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

 

10. PRIVACY

Als u een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en eventueel contact met u op te kunnen nemen. Jouw Droomkamer verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Indien u wenst dat uw gegevens na aflevering van uw bestelling verwijderd worden uit ons bestand, kunt u dit per email kenbaar maken via info@jouwdroomkamer.nl. Foto’s van derden welke Jouw Droomkamer plaatst op haar website en multimedia kanalen, zijn door de betreffende klant aan Jouw Droomkamer verstrekt, waarbij de klant uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven voor het gebruik hiervan.


11. KLACHTENREGELING

Jouw Droomkamer beschikt over een klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig met deze klachtenprocedure. Klachten over de uitvoering moeten binnen redelijke tijd nadat de klant de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend per email aan info@jouwdroomkamer.nl. Bij Jouw Droomkamer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen afgehandeld, uitgaande vanaf de datum van ontvangst. Als een klacht een langere verwerkingstijd vraagt, wordt dit door Jouw Droomkamer aan de klant per email kenbaar gemaakt.

  • Hout is en blijft een natuurproduct en werkt onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes, hierdoor kunnen eventueel kiertjes en scheurtjes ontstaan. Onder invloed van (zon)licht bestaat de kans dat verf verkleurd.

  • Alle producten worden preventief behandeld met antihoutworm middel, ook als de meubelen geen sporen van houtworm vertonen. Jouw Droomkamer is dan ook niet aansprakelijk voor schade aan (andere) producten in uw interieur door aantasting van houtworm.

  • De meubelen worden met verf op waterbasis, oplosmiddel houdend en/of kalkverf bewerkt. De schadelijke stoffen uit deze verf verdampen na ongeveer vier tot vijf weken. Jouw Droomkamer is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele gezondheidschade voortkomend uit de gebruikte middelen.

  • Transport: kleinere artikelen kunnen indien gewenst tegen verzendkosten verzonden worden. Grotere meubelen kunnen worden opgehaald in ons atelier te Edam en of op verzoek van de koper via een vervoerder geleverd worden. Indien anders dan vermeld op onze website, geeft Jouw Droomkamer u vooraf inzicht in deze leveringskosten.

© 2018 - 2024 Jouw Droomkamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel